Selecteer provincie

Nobbe Verhuizingen Stadskanaal 0599-614680: kosten & prijzen erkende verhuisbedrijven checklist, goedkoop hond & kat verhuis tips.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Wat kost een verhuizing? Gratis Offertes vergelijken

Details

Adres

9501ZH Stadskanaal
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Verhuisbedrijf Nobbe is de verhuisspecialist van het Noorden.

Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk dat een professionele verhuizer u helpt. Het gaat tenslotte om spullen die waardevol zijn voor u. Nobbe Verhuizingen heeft reeds 1933 ervaring met allerlei verhuizingen. Van een verhuizing in dezelfde straat, tot verhuizingen overzee, van bedrijf tot particulier, van een enkele doos tot een vleugel: Nobbe verhuist met u mee! Wij bedienen de markt voor de provincie Groningen, maar zijn al in elke windstreek geweest.

Nobbe is een betrouwbaar en vakkundig verhuisbedrijf dat alles in huis heeft om van uw verhuizing een succes te maken. Wij inventariseren door middel van een persoonlijk gesprek met wat uw wensen zijn. U bepaalt welke verhuizing bij u past. Wilt u uitgebreide verhuishulp of wilt u alles zelf doen? Geen probleem bij Nobbe, wij hebben voor ieder budget een passende verhuisoplossing.

U kunt natuurlijk alles zelf doen, maar wij kunnen u ook de zorg uit handen nemen. Zo kunt u kiezen voor een totaalpakket. Wij pakken uw spullen in en pakken alles weer uit. Daarnaast hebben wij onze Nobbe-Topper, die u met alle voorkomende werkzaamheden kan helpen. Bijvoorbeeld het ophangen van klokken, planken en (de)montage van meubels et cetera.. Wij pakken alles uiterst zorgzaam in, in ons Nobbe-folie. Zo weet u zeker dat uw spullen net zo netjes op de plek van bestemming aankomen als dat ze daar vertrokken.

Nobbe verhuizingen heeft een totaaloplossing voor verhuizingen. Daarnaast beschikken wij over een opslagloods van 32000 kuub. De opslag heeft bovendien een klimaatbeheersing voor de luchtvochtigheid en vloerverwarming. Voor de opslag van planten hebben we zelfs een speciale kamer. Uiteraard worden uw spullen dag en nacht beveiligd.

Kortom: zoekt u een verhuisbedrijf in de poivincie Groningen? Dan bent u bij Nobbe aan het juiste adres.
Wij zijn gevestigd in Groningen, Assen, Stadskanaal en Veendam en ons hoofdkantoor is gevestigd in Winschoten..Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Wij zijn specialist in pianovervoer, Online contactformulier

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Inpakken, Internationale verhuizing, Montage, Opslag, Uitpakken, Verhuizing overzee, Vervoer

Aangesloten bij / Certificering:
ISO 9001 en ISO 9002, Erkende Verhuizers