Selecteer provincie

Rooyen BV Verhuisbedrijf Harry van


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Leemkuil 15
5626EA Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Heeft u een nieuwe woning gevonden, of waagt u de verre sprong naar het buitenland. Van Rooijen helpt u graag met het onderbrengen en vervoeren van uw eigendommen. Elke verhuizing betekend overlast, hier komt u niet onderuit. Wel kunt u de overlast tot een minimum beperken als u kiest voor van rooijen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw spullen, de gehele verhuizing word tot in de kleinste details voor u geregeld, zodat u achteraf niet voor een eventuele onaangename verassingen komt te staan.

Mocht u gaan verhuizen naar het buitenland dan helpen wij u graag met het gehele verhuisproces. Wij verzorgen de gehele papierwinkel en zorgen er voor dat uw spullen perfect verpakt worden zodat er geen schade aan ontstaat tijdens de lange reis.

Elke Bedrijfsverhuizing betekent overlast, de bedrijfsprocessen staan vaak even stil. Het is van belang die overlast nauwkeurig te calculeren, waardoor stagnatie in de bereikbaarheid en in de personele activiteiten beperkt blijven. Daarom vraagt het verhuizen van uw complete bedrijfs- of kantoorinventaris om een degelijke voorbereiding.

Samen met u ontwikkelen wij een plan, waarin de verhuizing gedetailleerd is ingevuld. Inclusief een nauwkeurig tijdschema. Namen van verantwoordelijke begeleiders worden uitgewisseld, inclusief de gegevens over hun mobiele bereikbaarheid. Afstemming over de verhuizing kan hierdoor op elk moment plaatsvinden.

Van Rooijen houdt zich zo aan het schema zodat uw bedrijf zo min mogelijk productieverlies heeft en daar door dus ook weer snel aan de slag kan. Dit betekent dus dat u kosten bespaart als u voor Van Rooijen kiest.Specialiteiten:
Verhuizen, Inboedelopslag, Opslag, Buitenland verhuizingen, Transportbedrijf, Goederenopslag, Internationaal Transport, Overzeeverhuizing