HP Verhuizingen 035-6032907: kosten & prijzen erkende verhuisbedrijven checklist, goedkoop hond & kat verhuis tips.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Wat kost een verhuizing? Gratis Offertes vergelijken

Details

Adres
De Rode Haan 12
3768HZ Soest
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Er komen altijd veel verschillende en vaak onverwachte zaken kijken bij het correct uitvoeren van een verhuizing; daar zijn wij ons als verhuisservice uit Soest als geen ander van bewust. Onze kennis van zaken en ervaring verzekeren u echter van een soepel verloop van uw particuliere of zakelijke verhuizing. HP Verhuizingen is een veelzijdige verhuisservice te Soest die door heel Nederland actief is. Wij bieden diverse mogelijkheden voor grote en kleine verhuizingen. Ons wagenpark is uitgebreid en ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die u in alle verhuiswerkzaamheden persoonlijk en vakkundig bijstaan. Tevens zijn wij in het bezit van een verhuislift. Voor een snelle verhuizing waar de optimale zorg van uw spullen voor op staat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze verhuisservice uit Soest regelt de verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. De omvang van iedere verhuizing kan nogal variëren en wij weten hier doelgericht en flexibel op in te spelen. Uw inboedel veilig en snel naar uw nieuwe adres? Bel onze verhuisservice en wij staan voor u klaar. Als u voor betaalbare kwaliteit gaat, dan gaat u voor HP Verhuizingen, de verhuisservice te Soest die zorg draagt voor uw kostbaarheden en uw verhuizing op gedegen wijze van A tot Z voor u regelt.

Als erkende en veelzijdige verhuisservice te Soest bieden wij particulieren en bedrijven de volgende diensten door heel Nederland:
- inpakservice
- demontage- en montageservice
- vervoer en sjouwwerk

Naast onze diensten leveren wij steevast de volgende producten bij iedere verhuizing:
- verhuisdozen
- inpakpapier
- sealfolie/krimpfolie/noppenfolie
- tape en plakbandapparatenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Producten:
Verhuislift